Pabo Leest!, symposium speciaal voor pabo-studenten

Met het stimuleren van (voor)leesplezier kan niet vroeg genoeg begonnen worden. Om die reden is het cruciaal dat vanaf het eerste moment dat kinderen met boeken en lezen in aanmerking komen, er een positief gevoel wordt meegegeven. Wil er plezier in (vrij) lezen ontstaan, dan zullen de lessen op een interessante en inspirerende manier gegeven moeten worden.

Tijdens de tweede editie van het symposium Pabo Leest!, dat gelijktijdig plaatsvindt met de Dag van het Literatuuronderwijs in de Doelen te Rotterdam, worden studenten van pabo-opleidingen geïnformeerd en geïnspireerd over hoe het (voor)leesplezier in het basisonderwijs bevorderd kan worden. Het programma bestaat uit lezingen en workshops, waar de studenten kennis en ideeën opdoen om toe te passen in hun (toekomstige) lessen.

Groepstickets worden door pabo-docenten aangeschaft en kosten slechts € 25,- (incl. btw en lunch) per student. Houd de website in de gaten voor de bekendmaking van het programma en het inschrijven voor de verschillende sessies.

Deel deze pagina:

Nieuws