Praktische informatie

Pabo Leest! vindt plaats op dinsdag 22 november 2022 in De Doelen in Rotterdam en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer praktische informatie en (een deel van) het programma volgen binnenkort.

Vijf kernbegrippen van Pabo Leest!:

  • Stage: Alle plenaire sessies vinden plaats op het hoofdpodium, dat binnen het platform ‘Stage’ heet.
  • Sessions: Alle deelsessies vindt u bij ‘Sessions’.
  • Expo: Tijden de pauzes kunt u nog meer inspiratie opdoen en lesideeën verzamelen bij onze verschillende (educatieve) partners op de gekende infomarkt, die op het platform ‘Expo’ heet. Hier vindt u ook een digitale boekenstand.
  • Chat: Via de chatfunctie kunt u inhoudelijke vragen stellen aan één van de sprekers of aan andere docenten.
  • Receptie: Op de receptiepagina kunt u praktische en/of technische vragen stellen. Één van onze medewerkers staat u graag te woord.

Goodiebags
Heb je voor 11 november jouw ticket gekocht? Dan ontvang je jouw goodiebag uiterlijk op 24 november op het door jou opgegeven adres. Heb je na 11 november jouw ticket gekocht? Dan wordt jouw goodiebag op 24 november verstuurd en ontvang je jouw pretpakket uiterlijk 27 november.

Terugkijken Pabo Leest! 2020
Alle sessies zijn na afloop van het symposium terug te kijken via de programmapagina’s van de website met een inlogcode die u de dag zelf zult ontvangen.

Meetwitteren/delen?
Volg Pabo Leest! op Instagram (via @paboleest2020), op Twitter (via @PaboLeest) en op Facebook (via https://www.facebook.com/PaboLeest) en deel jouw digitale belevenissen via je socials. Gebruik de #PaboLeest2020 en tag ons!