Praktische informatie

Pabo Leest! vindt plaats op dinsdag 24 november 2020 en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Inloggen
Als je voor 19 november je ticket hebt gekocht dan heb je inmiddels jouw inloglink ontvangen. Wij raden je aan om deze van tevoren te testen. Zo ben je goed voorbereid! Hiermee kun je alvast jouw aanwezigheid registreren en uw profiel aanmaken.

Let op: De link vervalt nadat je je hebt geregistreerd. Je hebt dan rechtstreeks toegang tot het platform met het profiel dat je zelf hebt aangemaakt.

We raden je aan om het platform te openen in GoogleChrome en om na te kijken of uw internetverbinding voldoende stabiel is. Om te controleren of je verbinding snel genoeg is, kun je een speedtest doen. Vanaf 10 mb upload en 10 mb download zit je goed.

Lukt het jou om welke reden dan ook niet om in te loggen, dan bel je – ook op de ochtend van dinsdag 24 november zelf – met 010-2762626. Wij zijn de 24e van 8:30 – 09:00 u op dit nummer bereikbaar.

Programma blokkenschema
Download het blokkenschema hier (.pdf).

Heb je na 19 november jouw ticket gekocht?
Dan ontvang je zo snel mogelijk van ons jouw inloglink.

Vijf kernbegrippen van Pabo Leest!:

  • Stage: Alle plenaire sessies vinden plaats op het hoofdpodium, dat binnen het platform ‘Stage’ heet.
  • Sessions: Alle deelsessies vindt u bij ‘Sessions’.
  • Expo: Tijden de pauzes kunt u nog meer inspiratie opdoen en lesideeën verzamelen bij onze verschillende (educatieve) partners op de gekende infomarkt, die op het platform ‘Expo’ heet. Hier vindt u ook een digitale boekenstand.
  • Chat: Via de chatfunctie kunt u inhoudelijke vragen stellen aan één van de sprekers of aan andere docenten.
  • Receptie: Op de receptiepagina kunt u praktische en/of technische vragen stellen. Één van onze medewerkers staat u graag te woord.

Goodiebags
Heb je voor 11 november jouw ticket gekocht? Dan ontvang je jouw goodiebag uiterlijk op 24 november op het door jou opgegeven adres. Heb je na 11 november jouw ticket gekocht? Dan wordt jouw goodiebag op 24 november verstuurd en ontvang je jouw pretpakket uiterlijk 27 november.

Terugkijken Pabo Leest! 2020
Alle sessies zijn na afloop van het symposium terug te kijken via de programmapagina’s van de website met een inlogcode die u de dag zelf zult ontvangen.

Meetwitteren/delen?
Volg Pabo Leest! op Instagram (via @paboleest2020), op Twitter (via @PaboLeest) en op Facebook (via https://www.facebook.com/PaboLeest) en deel jouw digitale belevenissen via je socials. Gebruik de #PaboLeest2020 en tag ons!