Workshop Kinderboekenmuseum

Met Mylo Freeman en Anouk van Dijk

Benieuwd hoe het leesplezier van leerlingen vergroot kan worden, of hoe verhalen in te zetten bij bijvoorbeeld lessen over identiteit? Studenten kunnen aanschuiven bij deze inspirerende workshop van het Kinderboekenmuseum en kinderboekenschrijver Mylo Freeman, schrijver van het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek en bekend van de verhalenreeks over het donkere prinsesje Arabella.

13:00 - 14:00
Deelsessie 2
Online

Mylo Freeman & Anouk van Dijk

Ontdek, beleef en maak de mooiste verhalen. In het Kinderboekenmuseum ervaren kinderen op een speelse manier de kracht van literatuur en leren ze wat verhalen voor hen en hun omgeving betekenen. Verhalen zijn voor kinderen een springplank naar nieuwe werelden, handvaten om gedachten en gevoelens te uiten. Het Kinderboekenmuseum weet als geen ander de wereld van het kinderboek tot leven te brengen.

Benieuwd hoe het leesplezier van leerlingen vergroot kan worden, of hoe verhalen in te zetten bij bijvoorbeeld lessen over identiteit? Studenten kunnen aanschuiven bij deze inspirerende workshop van het Kinderboekenmuseum en kinderboekenschrijver Mylo Freeman, schrijver van het speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek en bekend van de verhalenreeks over het donkere prinsesje Arabella. Ontdek hoe kinderboeken voor kinderen zowel spiegels als ramen zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan meer begrip voor de ander. Ook geven Mylo Freeman en Anouk van Dijk, hoofd educatie van het Kinderboekenmuseum, handige tools om boeken tot leven te wekken. Inspiratie gegarandeerd!

Deel deze pagina: